Jump to content

Három alkalom, három dohányzóasztal

2015. 06. 29. 10:54

A dohányzóasztal központi elem minden nappaliban. Eköré ül le a család, a vendégek, a barátok. Itt nézel tévét, beszélgetsz a rokonokkal, és ez a házibuli központja. Három akalomra három különböző dekorációs ötletet hoztunk.

1. Mindennapi dohányzóasztal
A mindennapokra nem kell túlzsúfolni az amúgy is kisméretű asztalt, hogy legyen hely a lábaknak az esti tévézéshez, vagy a nassolnivalóhoz. Tedd ki kedvenc albumaidat dekorációként, jöhet a legkedvesebb illatú gyertyád, na meg egy csokor virág, esetleg kaspós növény.

2. Átjönnek a barátok dohányzóasztal
Ha tudod, hogy vendéged érkezik, de nem nagy partira készülsz, az album és a gyertyák mellé készíts néhány szem sütit vagy harapnivalót az asztalra, meg egy kancsó limonádét. Így mindenféle erőlködés nélkül, spontán vendégszerető hangulatot teremtesz, melyet vendégeid tudat alatt is érzékelni fognak, így máris jobban érzik magukat.

3. Házibuli dohányzóasztal
Ha nagyobb vendégsereget vársz, kerüljenek elő a mindenhol remekül mutató pezsgőspoharak egy tálcán, jöhetnek kis tálkákban a ropogtatnivalók és sütik, apró szendvicsek, na és persze egy tál friss gyümölcs. Egy buli alkalmával nincs is szebb látvány, mint a zsúfolásig telepakolt dohányzóasztal és körülötte sok vidám és elégedett vendég.

(Fotó: A Beautiful Mess)