Jump to content

Lakberendezési tippek albérlőknek 2.

2015. 06. 25. 17:59

Albérletbe költözöl, ahol néhány évnél többet biztosan nem töltesz el? Éppen ezért nem akarsz túl sokat költeni lakberendezésre, mégis szeretnéd, ha otthonos lenne a bérleményed, és saját stílusodban élhetnél ott? Íme néhány újabb tipp.

1. Tükör
Sok szó esik arról, hogy a tükör milyen remek lakberendezési tárgy: olcsó, hasznos, optikailag nagyobbítja a teret és még dekorációnak is jó. Szerezz be egy hatalmas állótükröt, és nem fogja megbánni albérleted.

2. Függönyök
Ugyanez a helyzet a függönyökkel. A függöny öltözteti az ablakot és az egész szobát. Ha nem akarsz drága bútorokra költeni ideiglenes otthonodban, vásárolj be néhány szép, színes függönyt.

3. Dekoratív ragasztószalag
Kicsiben és nagyban is remek dekorációs társ lehet a mindenféle méretben, színben és mintával kapható úgynevezett dekorációs ragasztószalag, mely tapéta mintaként a falon, dekorációként bútorokon és dísztárgyakon is jól mutat, ráadásul nagyon olcsó!

4. Pléd, pokróc
Ágyadra, kanapédra, ülőgarnitúrádra, foteledbe dobj mindig egy kényelmesnek tűnő, színben otthonoddal harmonizáló plédet, pokrócot, és máris oldottabb a hangulat lakásodban.

5. Lámpák
Nem túl nagy és nem túl drága, később is hasznosítható lakberendezési tárgyak. Dobd fel nappalidat és étkeződet egy feltűnő mennyezeti lámpával, és díszíts helyes, hangulatvilágításként is használható olvasólámpákkal.

6. Fekete-fehér
Egy olyan állandó, klasszikus és örök színkombináció, mellyel könnyedén díszíthetsz, és mindig igazán elegáns stílust alakíthatsz ki albérleti helyiségeidben.

(Fotó: houzz)