Jump to content

Lakberendezési tippek albérlőknek 1.

2015. 06. 25. 12:55

Albérletbe költözöl, ahol néhány évnél többet biztosan nem töltesz el? Éppen ezért nem akarsz túl sokat költeni lakberendezésre, mégis szeretnéd, ha otthonos lenne a bérleményed, és saját stílusodban élhetnél ott? Íme néhány tipp.

1. Tapéta
Öntapadós, eltávolítható tapéta a te megoldásod! Ideiglenes, mégis hatásos változást idézhetsz elő a legunalmasabb falakon is.

2. Kanapé
Egy szürke vagy más semleges színű kanapé vagy szófa hosszútávú befektetés, hiszen nem túl nagy költség, jól mutat az albérletben és túléli a különböző színtrendek változásait is, ha esetleg tovább akarod majd vinni.

3. Díszpárnák
Nem túl drága kiegészítők, ám óriási változást hozhatnak albérletedbe, sőt, egyenesen saját stílust alakíthatsz ki velük.

4. Színes, óriási szőnyeg
A legunalmasabb nappalit is feldobhatja egy óriási, élénk színű vagy feltűnő mintás szőnyeg, ami későbbi otthonaidban is jól jöhet.

5. Dekorációs polcok
Ezek tulajdonképpen nagyon vékonyka, egyszerű és olcsón beszerezhető polcok, melyeket a falra szerelve dekorálhatod falaidat a polcra támasztott képekkel, dekortárgyakkal. Egyszerű, mégis remek megoldás!

6. Művészeti kollázsok
Olcsón szerezz be művészeti kollázsokat, posztereket, festmény másolatokat, és ezeket használd dekorációként albérleti otthonodban.

7. Ágytámla
Hihetetlen, de igaz: egy ágytámla teljesen feldobja a hálószobát anélkül, hogy meglévő ágyad helyett újat kellene venned. Akár saját magad is készíthetsz ágytámlát, mely egyszerűbb projekt, mint gondolnád. Csak keress az interneten kreatív ötleteket.

(Fotó: homedesignlover)