Jump to content

Ékszertartók fillérekből 3.

2015. 06. 22. 20:05

Költsd a pénzed ékszerre, ne ékszertartóra! Készíts fillérekből ékszertartót, vagy ne is költs rá, hiszen lehet, hogy otthonodban megtalálható tárgyakból is remek ékszertartót kreálhatsz. Csak használd a fantáziádat.

Nem győzzük hangsúlyozni a világ legegyszerűbb lakberendezési megoldását: dekorálj ékszereiddel! Ne dugd el a legszebb darabokat egy fiókba vagy dobozba, hanem mutasd meg, amid van, és használd otthondíszítő elemként.

Két ötletünk is van, hogyan.

1. Porcelán teáscsésze készlet
Nem tudod, mit kezdj nagymamád régi, de szépséges porcelán készletével? Bolhapiacon járva találtál néhány szép, de teázáshoz talán túl giccses festett porcelán csészét és alátétet? Használd ékszertartóként. Gyűjtsd össze a legszebbeket, és egyszerűen helyezd őket ékszeres fiókodba vagy komódodra. Pakold bele a karkötőket, nyakláncokat, a csésze széleire pedig akaszd fel a fülbevalókat.

2. Álomfogó
Biztos neked is van otthon egy régről megmaradt álomfogód. Ha nincs, szerezz egyet külföldi nyaraláson, hogy szép emlékek fűződjenek hozzá. Akaszd fel a falra, és a kis álomfogó fonalakat használd fülbevalóid tárolására!



(Fotók: Marcus Design Inc, The Idea Room9