Jump to content

Fürdőszobai kiegészítők, amikkel felújíthatsz 2.

2015. 06. 16. 14:41

A fürdőszobai felújítást elvégezheted fúrás, faragás, csempézés és egy halom pénz elköltése nélkül is. Ehhez csak néhány kiegészítőt kell kicserélned!

1. A műanyag akasztók helyett válassz egy szép fém törülköző tartó rudat.

2. A köntösöknek, köpenyeknek és a többi törülközőnek szerezz be elegánsabb, mutatósabb alumínium akasztót vagy fogast.

3. A WC feletti falrész általában kihasználatlan. Válassz bambusz kabinet szekrényt, melyet úgy terveztek, hogy lábaival pont a WC fölé csúsztatható legyen.

4. Eredeti és egyéni megoldás, ha a WC környékére felszerelsz egy magazin- és újságtartót, hogy nyugodtan olvasgathass trónolás közben.

5. A mosdókagyló felett tükrös gyógyszeres szekrénykéd van? Ha igen, itt az ideje lecserélni egy újabb, modernebb, letisztultabb dizájnú darabra.

6. Ha csak egy nagyobb fürdőszoba elemet tudsz kicserélni, akkor legyen az a mosdókagyló: az álló, lábas mosdó helyett válassz önmagában álló kagylót, mely modern, eredeti és sokkal szellősebb benyomást kelt.

7. Ha nem akarod átcsempézni az egész fürdőt, legalább egy kisebb felületen cseréld le a régieket újabb, szebb, tartósabb és modernebb darabokra.

8. Ráférne egy festés a fürdőszoba falakra? Válassz festés helyett vízálló tapétát!

9. Megújult külsőt adhatsz WC-dnek egy új, strapabíró WC-ülőkével.

10. Dekoráld fürdődet ugyanúgy, mint bármely helyiséget: gyertyák, vázák, virág, zöld növény, stb. Új külső, friss megjelenés!

(Fotó: iseecubed)