Jump to content

Fürdőszobai kiegészítők, amikkel felújíthatsz 1.

2015. 06. 16. 08:25

A fürdőszoba felújítás nem olcsó mulatság. Úgyhogy ha épp nincs rá keret, újítsd fel úgy, hogy csak a kiegészítők közül cserélsz ki párat. Hidd el, így is új életet kaphat ez a helyiség.

1. Egy jó minőségű zuhanyfüggöny szép mintával teljesen feldobja a fürdőszobát, ráadásul eltünteti a kád vagy zuhanyzó mögötti esetleges "szégyenfoltokat".

2. Vásárolj új, puha és jó minőségű textilből vagy szőttesből készült fürdőszoba kilépőt, és hozzá illő fürdőszoba szőnyeget és WC-előkét. Figyelj arra, hogy színben harmonizáljon a fürdőszoba bútoraival.

3. Egy stílusos, elegáns, szettben is kapható szappantartó és piperetároló szett remekül mutat a mosdópulton, rendezettséget és egységet mutatva.

4. Vásárolj jó minőségű új törülköző szettet. Csodásan mutat, ha a fürdőtörülközők és a kéztörlők egységes, fürdőszobához illő színvilággal határozzák meg a dizájnt.

5. Egy egyszerű ki fa sámli csodákat tehet a fürdőszobában: nagy segítség a zuhanyzó vagy a kád mellett, pakolhatsz rá, és még a kicsi gyerekeknek is jól jön fogmosásnál.

6. Szerezz be egy mutatós tálcát, melyre rápakolhatod csajos fürdőszobai kellékeidet. Jobban mutat, mintha szanaszét szórnál mindent a helyiségben.

7. Bár lényegtelen bútordarabnak tűnik, az összhang szempontjából fontos lehet egy szép, klasszikus formájú szennyes tartó, a kopott, évtizedek óta használt régi helyett.

8. A szemnek is kellemesebb látvány, ha egy olyan kis fürdőszobai kukába dobálhatod ki a szemetet, mely tiszta, jól mutat, és elegánssá teszi a rejtegetnivalót.

9. A világítás is rengeteget számít a fürdőszobában. Cseréld ki a tükör égőit és szerezz be egy látványos lámpabúrát, mely karaktert ad ennek a helyiségnek is.

10. Ha nincs pénzed az egész fürdőszoba felújítására, csak fektess be egy jó minőségű, luxus hatésú zuhanyrózsába. Hidd el, új élmény lesz a mindennapi fürdőzés!

(Fotó: giesendesign)