Jump to content

Dolgok, amik jól jönnek az apró otthonba 1.

2015. 06. 10. 17:19

Icipici lakással, garzonnal rendelkezel és szükséged van minden talpalatnyi helyre? Íme 10 olyan hasznos dolog, ami biztosan jól jöhet azoknak, akik apró otthonban élnek!

1. Multifunkcionális bútorok
Egy ottomán, ami extra ülőhely és egyben dohányzóasztal? Egy utazó doboz, ami asztalként és tárolóként is funkcipnál? Keresd a kettő az egyben megoldásokat!

2. Lyukacsos és mágneses táblák
A konyhában remek hasznát veheted a lyukacsos fémtáblának vagy mágneses táblának, melyre felakaszthatod bögréidet, serpenyőidet, lábosaidat, konyhai eszközeidet, melyek nem férnek el a szekrényben.

3. Tárolódobozok
Vásárolj tároló alkalmatosságokat. Műanyag dobozok, amik becsúsztathatók az ágy alá, kosarak, dobozok, melyek az asztal alatt vagy a polc legalján is elférnek.

4. Egy vékony konzol asztal
A falhoz tolható, kevés helyet foglaló konzolasztal remekül jön minden kis lakásban, hiszen telepakolható anélkül, hogy túl sok teret venne el. Jó szolgálatot tehet előszobában, étkezőben és konyhában is.

5. Holt terek khasználása kis asztallal
Tetőtéri holt térbe tégy kisasztalt növényekkel, esetleg egy indokolatlanul hosszú falra szögelt akasztókkal, dekotárgyakkal, képekkel helyet spórolhatsz anélkül, hogy az értékes, használt légtérből vennél el.

Folytatás következik!

(Fotó: design4interior)