Jump to content

4 mód a régi hűtő újjá varázsolására

2015. 06. 09. 14:15

Már szégyelled régi, kopott, idejétmúlt hűtőszekrényedet, mely konyhád legcsúnyább foltja? Ahelyett, hogy súlyos összegeket költve vennél egy újabb hűtőt, próbálj ki egy ötletet az alábbiak közül.

1. Festés
Néhány réteg festék vagy festékszóró, és máris csoda történt! El sem hiszed, milyen szépen újjá varázsolja konyhádat és magát a hűtőt is, ha befested vagy befújod kedvenc színedre. Akár játszhatsz is a színekkel: csíkok, pöttyök, minták, vagy éppen külön szín a hűtőszekrénynek és fagyasztónak.

2. Táblafesték
Kicsit költségesebb, de trendi, ha táblafesrékkel fested be hűtőd ajtaját. A különleges textúra egyedi karaktert ad, ráadásul mostantól arra is használhatod a felületet, hogy felírd rá krétával a bevásárló listát, vagy üzenetet hagyj szeretteidnek!

3. Tapéta
Az öntapadós tapéta tökéletes megoldás a régi hűtő csúnyaságának elrejtésére. Válassz egy vékony, színes vagy mintás tapétát és egyszerűen ragaszd fel a hűtő ajtajaira.

4. Matrica
Az öntapadós matricából jópofa mintákat varázsolhatsz hűtődre. Fehér alapon páldául remekül mutat néhány szabálytalan fekete folt, mintha egy tehén mintáját élesztenéd újra hűtődön.


(Fotók: purewow, pinterest)