Jump to content

6 megfizethető dizájn, ami megváltoztatja otthonod

2015. 05. 29. 17:16

Szeretnéd, ha otthonodon szemmel látható változás menne végbe néhány dizájnelem beépítésével, mégsem áll rendelkezésedre a világ összes pénze? Íme 6 egyszerű változtatás, melyet talán megengedhetsz magadnak.

1. Ne hanyagold el a mennyezetet
A mennyezet élénk színűre való befestése, betapétázása, esetleg faburkolattal való bevonása látványos dizájnelem, ám egy szűkebb költségvetésbe is belefér.

2. Költs egy látványos, feltűnő világítótestre
Keress egy feltűnő, egyedi, nagyon látványos csillárt vagy lámpát nappalidba, melyet mindenki egyből észrevesz!

3. Csempézz
A fürdőszobádat pillanat alatt újjá varázsolhatod, ha kiválasztasz egy igazán látványos, mégis trendi csempe motívumot, és kicsempézed a falakat, vagy legalábbis a zuhanyzó-kád körüli részt.

4. Színezz
Unalmasnak találod a berendezést? Válassz egy igazán élénk, üde, szokatlan színt, és vásárolj ilyen színű kiegészítőket a lakás minden pontjára.

5. Nézz lefelé
Dobd fel a padlódat! Padlószőnyeg helyett válassz hajópadlót, vagy keress egy igazán ütős és szép szőnyeget. Egyik sem jelent csődeljárást a családi kasszában, mégis feltűnően üdítő változást hoz otthonod életébe!

6. Húzz váratlant
Néhány szokatlanul érdekes, vagy váratlan bútordarab, kiegészítő különleges karaktert adhat egy látszólag unalmas, egysíkú berendezésnek: újítsd fel régi székeidet, készíts fali dekorációt utazái emlékeidből, vásárolj különleges mintájú díszpárnákat vagy dekorációs műtárgyakat.

(Fotó: Patrick Kline, Kemble Interiors)