Jump to content

Az egyedül élés előnyei 2.

2015. 05. 15. 13:42

Egymagad élsz, egyedül hajtod álomra a fejed? Nincs barát, barátnő, család, lakótárs? Ne vedd a szívedre, hanem nézd az egyedül élés előnyeit!

1. Zöld növények
Ha egyedül élsz, nyugodtan pakold tele lakásodat zöld növényekkel, friss virágokkal és mindennel, ami él (igen, akár háziállatokkal is!), hiszen nem kell megkérdezned, hogy ki mire allergiás, és saját magad döntheted, hogy mennyi mindent tudsz táplálni és gondozni.

2. Saját magad rendezkedhetsz
Az egyedül élés felhatalmaz a berendezés és rendszerezés teljes szabadságára. Oda totogatod a bútorokat, ahova akarod, olyanra fested a falat, amilyenre csak akarod, és úgy pakolod a szekrényedet, ahogy akarod. Még csak rendet sem kell tartanod...

3. Otthonos fürdőszoba
Ha olyan szerencsés vagy, hogy teljesen egyedül használhatod a fürdőszobádat, miért ne tennéd igazán otthonossá? Dekoráld, díszítsd, tedd csajossá, tegyél bele szőnyeget, akassz képeket a falra!

4. Vendégszerető hangulat
Ha egyedül élsz, könnyebben tudsz vendégszerető hangulatot teremteni, hogy minél többen akarjanak nálad lenni. Alakíts ki vendégsarkot, legyen elöl mindig vendég törülköző, vendégpapucsok, rágcsálnivalók, üdvözlő ital...

(Fotó: intrigue)