Jump to content

Az egyedül élés előnyei 1.

2015. 05. 15. 10:38

Egymagad élsz, egyedül hajtod álomra a fejed? Nincs barát, barátnő, család, lakótárs? Ne vedd a szívedre, hanem nézd az egyedül élés előnyeit!

1. A konyha csak a tiéd
Nem kell átrágnod magad mindenki saját étkészletén, nem kell polcokra osztani a hűtőszekrényt, nem kell kiadagolni a közös alapanyagokat, nem kell mások mosatlanja miatt bosszankodnod. Elég ha annyi darabos étkészleted van, amennyiből vendégül tudod látni a barátaidat.

2. Egész alakos tükör
mivel nincs, aki reggelente ellenőrizze az öltözékedet, segítsen a választásban, vagy felhúzza a ruhád hátulján lévő cipzárt, itt az idő, hogy beruházz egy egész alakos tükörre, mely nem csak hasznos és csajos, hanem kiváló dekorációs tárgy.

3. Rózsaszínnel is dolgozhatsz
Egyedül élsz, akkor meg kit érdekel, ha rószaszínű a konyhapult, sok csillámló dekorációval operálsz és csupa csajos dologgal pakolod tele a fürdőszobát, ugye?!

4. Bulik
Az, hoyg egyedül élsz, nem jelenti azt, hogy magányos is vagy. Akkor hívod át a barátaidat, amikor csak akarod, akkor rendezel bulit, amikor csak akarsz. Legyen hát házi bárpultod, italkészleted, bulidekorációd és partiteraszod.

Folyt. köv.!

(Fotó: marieclaire)