Jump to content

Helyek, amiket még a rendmániások sem tisztítanak 2.

2015. 05. 12. 12:15

Ugye te is találsz néhány olyan fehér foltot otthonodban, melyhez még sosem nyúltál szivaccsal, vagy melyet még nem ért víz? Bizony, akadnak olyan tárgyak, amiket szinte sosem tisztítunk, de néha kellene!

1. Mosogatógép
Néhány havonta illene üresen is végigjáratnod egy mosóprogramot némi szódabikarbóna és ecet segítségével, hogy tisztán tartsd azt a gépet, mely tisztává varázsolja azokat a tárgyakat, melyekből eszel vagy főzöl.

2. Fürdőszobai dekoráció
Porcelán mosdó piperetartók? Váza, gyertya, dobozok, polcok? Ugye neked sincs már időd, energiád é kedved ezeket is takarítani a kád, a mosdó és a WC kisuvickolása után? Pedig néha kellene!

3. Mosógép
Néha, ha kiszeded a friss mosást a gépből, kellemetlen, állott szagot érzel? Itt lenne az ideje, hogy csinálj egy fertőtlenítő, tisztító programot üres mosógépedben, kitakarítsd az adagoló rekeszekbe poshadt öblítőt és vizet, kiszedd a mosógép tálcáját és végezz egy vízkő eltávolító kezelést!

4. Ajtógombok, fogantyúk, akasztók és villanykapcsolók
Ezek azok a tárgyak, melyekhez napont nyúlsz, így rengeteg koszt és baktériumot teszel rájuk. Mégis olyan helyekre vezetnek, ahol tisztaságot szeretnél, nem igaz? Ess neki egy ronggyal és fertőtlenítő tisztító folyadékkal ezeknek is!

(Fotó: renovationexperts)