Jump to content

Alternatív ruhafogas ötletek

2015. 05. 07. 10:49

Nincs külön gardróbszobád, esetleg még ruhásszekrényed sem, mivel nem fér el hálószobádban, vagy nem is akarsz erre költeni? Hoztunk néhány alternatív módszert arra, hogyan nyerj könnyedén teret ruháidnak!

1. Szobád egyik sarkában alakíts ki egy sikkes öltözősarkot. Egy egyszerű, olcsó polcon rendezd el cipőidet, és szerezz be egy próbababát, melyre kiegészítőket, sálakat, kalapokat akaszthatsz. Máris több hely marad többi ruhádnak.

2. Barkácsolj egy háromoldalú fogast, melynek aljára egy kerekeken álló deszkalapot erősíts. Így nem csak ruháidat akaszthatod fel, szinte dekorációként használva a fogast, hanem cipőidet is könnyedén tárolhatod.

3. Nincs szekrényed? Vásárolj olcsó polcrendszert vagy egyszerű tároló szerkezeteket, majd takard el az iparinak tűnő bútort egy sikkes mintájú, méretre vágott anyaggal.

4. Vess be egy régi, használt létrát, melyet fess be kedvenc színedre, állítsd a falhoz, és máris aggathatod rá a ruhákat, kiegészítőket, sálakat, vagy akár cipőket.

5. Mindig jó megoldás a raklap. Raklapokból és egy vastagabb matracból akár szófát is készíthetsz, melynek aljára - azaz a raklap polcaira - cipőket pakolhatsz.

(Fotó: popsugar)