Jump to content

Otthonrendezési termékek, melyek minden fillért megérnek 1.

2015. 03. 30. 14:15

Vannak olyan lakberendezési darabok, melyekre csak akkor érdemes pénzt költeni, ha igazán nagy szükségünk van rá, vagy éppen megőrülünk érte. Ám akadnak olyan otthonrendezési eszközök, melyek minden fillért megérnek!

1. Kulcstartó

Bármilyen formában is leled meg álmaid kulcstartóját, az biztos, hogy elengedhetetlen része lesz előszobádnak! A bejárati ajtó környékén elhelyezett állandó kulcstartó rengeteg bosszúságtól fog megkímélni téged és családodat. Használj egyszerű akasztókat, kis tálkát vagy akár egész kulcsszekrényt, megbánni biztosan nem fogod!

2. Polcelválasztó elemek

Akár könyveket, akár fontos iratokat, akár törülközőket és egyéb textileket tartasz egy polcon, vagy komód fiókjában, a polcelválasztó elem nagyon sokat segít a rendszerezésben, a rend megtartásában és holmijaid elkülönítésében.

3. Perforált fal

Ez egy olyan kis lyukakkal teli felakasztható falelem, melybe rengeteg mindent akaszthatsz: kis polcokat, képeket, festményeket, kaspókat, vagy akár egyéb dekorációs elemeket. Éppen ezért szinte minden helyiségben jól jön: sok hasznát veheted az előszobában, konyhában, fürdőszobában vagy akár gyerekszobában is.

4. Fiók rendszerező tárolók

Sminkasztalodnál, fürdőszobában vagy akár munkahelyi íróasztalnál is hatalmas segítség a kis apró, különböző méretű rekeszekre választott műanyag fiókrendszerező, mely egy csapásra megszünteti a káoszt!

5. Mágneses kés-csík

Egy egyszerű mágneses csík a konyhába, és máris gond nélkül tárolhatod jól látható és rendszerezhető módon konyhai késeidet és fémtárgyaidat.

(Fotó: popsugar)