Jump to content

Készíts ajándékot

2014. 12. 13. 10:03

Nincs is jobb érzés annál, mikor olyan ajándékot kapunk, amibe az ajándékozó nem csak a pénzét, hanem a szívét és a lelkét, valamit a két keze munkáját is beletette. Készíts te is ilyen ajándékokat karácsonyra, hiszen nem csak spórolsz, de az általad készített meglepetésről mindig te fogsz eszébe jutni annak, akinek adod.

1. A pálinkás pohár remek váza lehet kisebb virágoknak, egy levágott rózsának és ilyenformán kedves kis ajándék is lehet belőle. Díszítsd a pohár alját arany csillámporral vagy bármilyen más módon, tégy bele egy szál rövid szárú virágot, és remek meglepetést okozhatsz kolléganőidnek!

2. Hatalmas divat lett a mintás üvegpohár, de te is megcsinálhatod percek alatt, nem kell vagyonokat fizetned érte! Csak rajzolj üvegfestékkel vagy jó minőségű filctollal pöttyöket vagy bármilyen mintát az üvegpohár alsó részére.

3. Dobj fel egy régi tolltartót vastag vitorláskötéllel, és a madzagra tekert színes fonállal. Remek dizájn, megújult külső és egyszerű: csak ragasztózd be a madzag egyik végét, hogy rögzíthesd a tolltartóhoz.

(Fotók: popsugar)