Jump to content

Égősor - Nem csak fára 3.

2014. 11. 28. 16:13

Most már tényleg nagyon közel vagyunk decemberhez és Adventhez, így elő azokkal az égősorokkal és lehet díszíteni! Persze egyelőre még nem a karácsonyfára, de van néhány ötletünk!

1. Készíts lampiont az égősorból akár színes papírpoharak felhasználásával is! Még gyerekszobába is kiváló dekoráció! Biztonságos, mégis szép.

2. Nyomtass ki néhány családi fotót, vagy kedvenc képeidet, és ragaszd fel a falra őket szív alakban. Hogy ünnepibbé tedd a dekorációt, kívülről vond körbe egy égősorral. Sötétben csodásan fog világítani a szív.

3. Ez egy kicsit bonyolultabb projekt, de miért ne próbálkozhatnál meg vele? A lehető leghosszabb égősor kell hozz, sok kicsit lámpával. Próbálj meg a faladra kirakni egy ágas-bogas fa alakzatot rajszögek segítségével, elsősorban a zsinórokból. Ha meggyújtod az égőket, fantasztikusan fog kinézni!

4. Ha ennyire nem vagy elvetemült dekoros, csak szerezz be egy nagyobb faágat, vagy levágott kisebb fát (ezért ne vágj ki egy élő fát!), fesd be hófehérre, és tekerd körbe égősorral. Igazi téli csodavilágot kreálhatsz így.

(Fotók: pinterest, decoradvisor, shelterness)