Jump to content

Újítsd fel fürdőszobádat olcsón!

2014. 11. 23. 19:30

Egy olyan pici helyiséget, mint a fürdőszoba, könnyedén felújíthatsz és felfrissíthetsz anélkül, hogy komoly átalakításokba, festésbe vagy csempézésbe kezdenél. Íme néhány ötlet, hogyan adj egy kicsit új csavart a fürdőszobádnak anélkül, hogy sokat költenél.

1. Cseréld le a törülközőket
Vegyél új garnitúra, jó minőségű törülközőt. Pamut, puha és színkoordinált, ez a titka annak, hogy máris újszerűnek tűnjön a fürdőd.

2. Zuhanyfüggöny
Egy trendi, mintás zuhanyfüggöny remek hangulatot ad a fürdőszobának, ráadásul eltakarhatja a lepattant kádat, zuhanyzót vagy éppen a fal és csempe hiányosságait.

3. Kiegészítők
Ugyanúgy, ahogy a törülközőknél, úgy a fürdőszobai kiegészítőknél is remekül mutat a színkoordináció: vásárolj egységes szettet szappantartóból, fogkefe- és fogkrémtartóból, tégelyekből.

4. Cseréld le a világítótesteket
Vásárolj új, modern lámpákat és nagyobb fényű égőket: hihetetlen változást tud hozni egy nagyobb fényű, divatos lámpákkal felszerelt fürdőszoba!

5. Szőnyeg és kilépő
Egy pihe-puha fürdőszoba szőnyeg és kilépő szett szintén feldobhatja a használt csempét vagy járólapot, ráadásul jobb érzés lesz rálépni, mint a hideg kőre.

6. Gondold újra a tárolást
Vegyél egyforma kosarakat és tárolódobozokat, melyek jól mutatnak a fürdőszobában, és elrejtheted bennük a rengeteg szem előtt lévő és a káosz érzetét okozó kacatodat, piperédet. A rend is új hatást kelt!