Jump to content

Inspiráció: Fémes lakásdekor

2014. 11. 13. 09:57

Tetszik a fém hideg csillogása, eleganciája, letisztultsága és minimalizmusa? Építsd be otthonodba fémes hatást! Bármelyik helyiség "fémesíthető", akár kisebb bútorok vagy kiegészítők elhelyezésével is.

Ha nincs pénzed arra, hogy konyhabútorod acél-vagy fémhatású elemekkel rendezd be/újítsd fel, nyúlj a kiegészítőkhöz. Ez érvényes bármelyik szobára.

Vásárolj fémhatású, alumínium vagy acél lámpákat, lámpabúrákat, állványokat. Kisebb bútorok, mint például a székek, éjjeliszekrény, kis asztal és egyéb dekorelemek esetében is törekedj a helyes anyagválasztásra.



Saját magad is fémesíthetsz: szerezz be ezüst vagy valamilyen metál árnyalatú festékszórót, és ess neki azon bútordarabjaidnak és kiegészítőidnek, melyeket nem sajnálsz feláldozni a projekt érdekében.

Fújd be a lámpaállványokat, vázákat, székeket, asztallábakat, tükörkereteket, kisasztalokat, gyertyatartókat, kisebb-nagyobb dísztárgyakat, díszpárnákat - és máris eléred a kívánt hatást.

Tovább erősíti a fémes, metálos hatást, ha sok szürkét használsz a lakberendezés során. Szürke függönyök, szőnyegek, ülőgarnitúra vagy ágytakaró beépítésével még erőteljesebben hangsúlyozhatod otthonod fémes oldalát.



(Fotók: realsimple.com, pinterest.com)