Jump to content

Még több olcsó H&M lakásdekoráció

2014. 11. 09. 15:41

Ha még nem csináltunk volna kedvet egy H&M lakberendezési üzlet felkereséséhez, még egyszer utoljára próbát teszünk, hiszen hoztunk újabb 5 olyan darabot, melyek egyediek, szépek, jó minőségűek és 3000 Ft alatt megkaphatók.

1. Bögréből sosem lehet elég otthon, ugye? A H&M bögréi különleges tervezésűek, a minták pedig sehol máshol nem köszönnek vissza. Válaszd ezt a macskás bögrét, vagy bármelyik más dizájnt, hogy megédesítse a reggeli kávé vagy tea ízét.

2. Az üzletlánc széles kínálattal rukkolt elő az illatosított gyertyák terén is, mely a téli hónapok és az ünnepek közeledtével különösen népszerűek.

3. Szeretsz befőttesüveget használni tárolásra? Ezek a darabok nem átlagos befőttesüvegek, mégis szépek, mutatósak és a célnak is megfelelnek.

4. Ezek a kis fém vödröcskék csodás hangulatot varázsolhatnak teraszodra, kertedbe, vagy bárhova a lakásban, ha teamécseseket gyújtasz meg bennük.

5. Egy rusztikus konyha vagy kamra első számú tárolóeszköze lehet ez az ízléses és organikus kosár. Ugye mennyivel jobban néz ki, mint egy műanyag doboz?



(Fotók: hm.com, popsugar.com)