Jump to content

H&M lakásdekor: Még több kedvenc

2014. 11. 08. 17:17

Ha nincs komoly anyagi kereted lakásfelújításra vagy dekorációra, csak keresd fel a H&M egyik lakberendezési üzletét, és szerezz be néhány trendi, különleges, mégis elérhető árú darabot. Egy-két kisebb tárggyal is feldobhatod otthonodat és készülődhetsz az ünnepekre.

1. Ezeket a szép formájú üvegvázákat kár lenne otthagyni:az arany díszítés elegánssá, ünnepivé és nőiessé teszi a legegyszerűbb formájú vázát is.

2. Karácsony előtt másfél hónappal már egyáltalán nem ciki arany színben gondolkodni: a csillogó gömbgyertya láttán te is egyből várni fogod az ünnepeket.

3. Egy-egy jó minőségű anyagból varrott, és különleges mintájú párnahuzat messziről árulkodik a jó ízlésű tulajdonosáról. Válassz te is a szebbnél szebb minták közül.

4. Ez a gyönyörű kerámia tál jól fog mutatni konyhádban, és a vendégek előtt sem kell szégyellned. mintája ráadásul a maszatokat is eltakarja!

5. Egy fehér alapon csillogó arany mintájú díszpárna manapság a legtrendibb. Ünnepi hangulata, klasszikusan elegáns megjelenése a legegyszerűbb ágyat vagy kanapét is fenségessé varázsolja.

(Fotók: hm.com, popsugar.com)