Jump to content

Régi, mégis új

2014. 10. 30. 12:51

Gondolkodsz fürdőszoba felújításon? Nem mersz belevágni, vagy nincs igazán jó ötleted? Tetszik a klasszikus, múltszázadi hangulat és elegancia, mégsem mernéd ezt a stílust bevállalni a fürdőszobádban? Megmutatjuk, hogy van köztes megoldás!

Ez az észak-karolinai Charlotte-ban található farmház fürdőszoba például ékes bizonyíték arra, hogy a klasszikus elegancia modern hatást is kelthet, ha minden darabot alaposan kezelünk és egységes színre festünk. Válassz halvány, pasztell falszínt, elegáns hajópadlót, és az alapok már meg is vannak.



A klasszikus eleganciához kell néhány feltűnő, korabeli darab. A múltszázadi lábas kád már fél siker, de ha még beszerzel egy kristály csillárt, és néhány barokkosabb bútort (tükör, fésülködő asztalka, szék, komód), végképp elkaphatod a hangulatot.

A barokk stílust úgy lehet a leggyszerűbben modernizálni és letisztultabbá tenni, ha egy színre fested az összes bútort: ebben az esetben a legszebb megoldás a fehér.

Modern, kortárs, mégis időtállóan elegáns és különlegesen egyedi fürdőszobát hozhatsz így létre, melynek hangulata az ott töltött időre is hatással lesz.



(Fotók: decoradvisor.com)