Jump to content

Személyre szabott fürdőszoba a MOMA Designtól

2014. 10. 27. 15:35

A milánói székhelyű MOMA Design 2000 óta gyárt minőségi, egyedi tervezésű és kivitelezésű fürdőszoba berendezéseket. Azóta a márka a híres olasz dizájn, a letisztult elegancia és a luxusérzést kiváltó jó érzés megtestesítője, ha fürdőberendezésről van szó.

A MOMA Design egyet jelent a tiszta, fehér, elegáns, egyszerű vonalvezetésű, mégis kényelmes és egyedi fürdőszoba tervekkel, melyekbe belépve bárkit eltölt a megfizethető luxus utánozhatatlan érzése, és a magas minőségű, egyedi dizájndarabok iránti csodálat.

A MOMA fürdőkádjai, zuhanykabinjai, mosdókagylói és bútorai minden hivalkodástól és feltűnéstől mentesek, klasszikusan egyszerű vonalvezetésűek, mégis különlegesek.

A lekerekített és nem falhoz épített kádak, a csodásan egyszerű szaniterek és a tágasan szellős, mégis rengeteg tárolóhelyet magukban rejtő fürdőszobák látványa magával ragadó.

Persze ezek a dizájnok rendkívül magas költségűek, ám a MOMA által egyedileg, személyre szabottan és megrendelő igényeit maximálisan figyelembe vevő fürdők egészen biztosan életre szólóak és sosem lesznek unalmasak.









(Fotók: moma-design.it)