Jump to content

Halloween az asztalon 1.

2014. 10. 17. 12:35

Ha ünnepled a Halloweent, nyilván díszítesz is. Ha bulit tartasz, vagy csak egy vacsorát, dekoráld az alkalomnak megfelelően az ebédlőasztalt. Ha Halloween a téma, millió ötletből választhatsz!

1. Ha elsősorban félelmet akarsz kelteni, a (mű)pókháló csodás dekor. Terítsd meg sötét étkezőkészlettel az asztalt, helyezz középre egy hosszú gyertyatartót, és sződd be az egész étkezőt pókhálóval. Különleges sikered lesz!

2. Ha nem akarod túlbonyolítani a díszítéat, mégis a Halloween lényegét szeretnéd megfogni, helyezd a hangsúlyt az asztalterítőre. A pókháló minta remek megoldás, akár ideiglenes jelleggel, házilag is elkészíthető egy fekete abroszra.



3. Persze nem mindenki szereti a félelemkeltésre helyezni a hangsúlyt. Az is elég, ha a Halloween színeiből kreálsz étkezőasztal dekorációt, azaz feketét és narancsot használsz, esetleg néhány tökdísszel dobod fel a hangulatot.

4. Ha gyerekek is részt vesznek a vacsorán, ne rettensd el őket túlságosan, legyen játékosan félelmetes a díszítés. Használj műanyag étkezőkészletet, félelmetesen kivájt tökfej dekort, a gyertyatartókba pedig ne gyertyát, hanem narancsszínű sütit szúrj.



(Fotók: cosmo.com, 2014homedeocor.com, shelterness.com)