Jump to content

Kamasz fiú szobák 2.

2014. 10. 08. 12:51

Előző írásunkat is azzal kezdtük, hogy tisztában vagyunk vele: egy kamasz fiú szobáját nem egyszerű otthonossá és trendivé varázsolni. Az előző szoba inspirációk azoknak szóltak, akiknek van valamilyen különleges érdeklődési körük. Most nézzünk olyan kamasz szobákat, amelyek a letisztultabb, egyszerűbb tiniknél válhatnak be.

Sok kamaszodó fió nem szereti túlbonyolítani a dolgokat. Kell neki egy hely, ahol alhat, tanulhat és játszhat a számítógépén. Nem szereti a csicsát és a felesleges köröket, és csak a funkció számít nála.

Nekik valószínűleg az alábbi egyszerűbb, letisztultabb, mégis trendi és menő kamasz szoba inspirációk jönnének be, így ha ilyen kamasz fiúval áldott meg a sors, törekedj a minimalizmusra, de a dekorációba vigyél egy-két szokatlan csavart!

Válassz a fiús alapszínek mellé egy-egy váratlanul élénk kiegészítőt, vagy éppen ne vacakolj az ággyal, hanem vásárolj neki egy kényelmes, puha, óriási matracot a földre. Ha a rendet és a tisztaságot szereti (bár ez azért ritka...), akkor biztosíts neki világos, nagy tanulóasztalt, sok-sok tárolóhellyel.



(Fotók: home-designing.com)