Jump to content

Typo - Mexikói láz

2014. 10. 02. 15:39

A mexikói életérzés lakberendezésben való gyakori visszaköszönése egyáltalán nem meglepő, és soha nem fog kimenni a divatból! A Typo nem véletlenül aratott nagy sikert legújabb kollekciójával, mely igazi fiestásan színes mexikói hangulatot kölcsönöz bármilyen otthonnak vagy irodának.

Ne csodálkozzunk, ha a kollekció darabjai mind egytől-egyig színesek, élénkek, vibrálóak és egy hatalmas, tacóval ízesített fergeteges fiestára emlékeztetnek.



Spanyol cseépmintás szőnyegek, színes papírlámpák, műkaktuszok, és csodásan dekorált zománcedények... már-már közhelyszerűen mexikóiak, de remekül illenek az életérzésbe és a mexikói hangulatú lakberendzés alapvető kellékei lehetnek. Mindemellett az otthonteremtés legalapvetőbb drabjait is megtaláljuk a kollekcióba, de ne csodálkozzunk, ha egyetlen semleges színű asztalunk vagy székünk sem lesz.



A színes csempeminták, kaktuszok, sombrerók, bikák, és ünnepi hangulatú dísztárgyak egyvelege rendkívül vidám hatást kelt, így ha nem félsz az élénk, vibráló környezettől, dobd fel otthonod vagy irodád a Typo felszabadultan könnyed darabjaival!

(Forrás és fotók: 2014homedecor.com, typo.com)