Jump to content

Őszi lakásdekor tippek

2014. 09. 29. 13:28

Végérvényesen beköszöntött az ősz, úgyhogy itt az idő, hogy lakásunkat is őszi hangulatúra formáljuk! Íme 5 egyszerű tipp, mellyel minden nehézség nélkül alakíthatod át lakásodat hidegre készülő, meleg, kényelmes, pihepuha otthonná.

1. Rétegelj

A rétegelés látszata hozza meg az igazán kényelmes, lakályos hangulatot. Dobj a kanapéra és a fotelekre pihe-puha plédeket, párnákat, díszpárnákat. Használj minél röbb puha szőnyeget!

2. Puha anyagok

Pamut, gyapjú, zsenília, kasmír. Ezek azok az anyagok, melyek igazán jól jönnek a hűvősebb időben, és arra késztetik otthonod lakóit, hogy minél jobban összebújva töltsék az estéket, a lehető legkényelmesebben.

3. Hozd be a természetet

A természet ősszel a legszínesebb, legpompásabb, így ne félj behozni otthonodba! Az élénk színű fák és levelek, a sok gyönyörű őszi növény, a termések, a jó illatű gyümölcsök mind-mind segítenek őszi külsőbe öltöztetni a helyet, ahol élsz.



4. Színek


Az ősz színei hihetetlenül élénkek, és csupa melegséget hoznak otthonodba. Ne félj használni a pirosakat, narancsokat a dekorálásban, ha pedig többre vágysz, kombináld csillogó arannyal és csokibarnával.

5. Illatok

Az őszt a színek mellett talán az illataiban lehet leginkább megfogni. Szerezz be minél több gyertyát, párologtatót, illóolajat, természetes és házilag elkészíthető illatosítókat és süss-főzz az ősz illataival és ízeivel!



(fotók: lushome.com, pinterest.com, shelterness.com)