Jump to content

Aranyszínű ősz 2.

2014. 09. 21. 14:48

A sárguló levelek, a meleg színekben pompázó természet miatt joggal lesz az arany is az ősz meghatározó színe. Ha őszi, de egyben melegebb, ugyanakkor elegánsabb hangulatot akarsz teremteni otthonodban, használj aranyszínű dekortárgyakat, vagy kreálj magadnak néhány aranyló pontot a lakásban.

Az arany színek alkalmazása szinte észrevétlenül repíti át otthonodat a nyári melegből a téli hidegbe, miközben megőrzi a még kellemes őszi hangulatot.

Ha szereted az arany színt, használd akár a faladon is. Kissé extravagáns, ugyanakkor szép megoldás az aranyszínű vonuló madarakat ábárzoló tapéta. Persze használhatsz kevésbé feltűnő és látványos aranydíszítést is a falaidon.

Ha nem szereted a tömény arany látványát, textíliáidon jelenítsd meg a színt. Egy aranyszínű anyaggal, fonállal, szalaggal vagy akár festéssel is feldobhatod egyszínű díszpárnáidat.





És persze az ősz "konkrét" dekorelemeit is aranyosíthatod, ha mondjuk befújod vagy befested az ilyentájt tonnaszámra kapható kis tököket, és egyéb természetes őszt idéző tárgyat.



(Fotók: ymrawaat.com, pinterest.com, home-designing.com)