Jump to content

Hordózás 2.

2014. 09. 20. 12:18

Még mindig vannak ötleteink, hogyan használj otthonodban egy hordót. Mivel az őszi szüret és borkészítés egyik jelképe a hordó, így ráadásul abszolút szezonális tárggyal járulhatsz hozzá lakásod berendezéséhez, és még az eredeti, rusztikus hangulat sem marad el.

1. Asztalláb

A hordó tökéletesen alkalmas egy könyöklő magasságú asztalnak. Tetejére egy nagyobb fedőlapot téve a lakás és a kert bármely pontján használható. Ha hosszabb pultra van szükséged, két-három hordó és egy nagy asztallap segítségével hatalmas felületet kreálhatsz, mely akár kerti partik során is ideális lehet.

2. Etetőtál

Egy hordószelet és egy etetőtálca összeboronolásával kényelmes és menő etetőtálat készíthetsz közepes vagy nagyobb méretű kutyádnak.3. Italtartó

Kerti partik kedvelt felszerelése a borhűtőként használt hordó. Egy hosszában vagy akár keresztben fébevágott hordó kiválóan alkalmas italok hidegen tartására. Csak töltsd tele jéggel, a vastag fakéreg sokáig tartja ugyanis a hideget!4. Tükörkeret

Egy vékonyabb hordósáv és egy kör alakú tükör remek párosítás, csodás tükörkeretet készíthetsz!(Forrás és fotók: laureiflower.com, decoradvisor.net)