Jump to content

Hordózás 1.

2014. 09. 18. 09:24

Egy használaton kívüli hordó eszméletlen sok mindenre használható! Lakberendezési célokra egészben és darabjaiban is kiváóan alkalmas, hadd ajdunk néhány ötletet!

1. Asztal

Egy félbevágott hordó tökéletesen alkalmas dohányzóasztalnak (nem félbevágva magasabb koktélasztalnak is), főleg ha egy elegáns kör alakú üveglapot helyezel rá. Persze az üveg sem kötelező, szabadon variálható, hogy mivel fedjük be a hordóasztalunkat. Amennyiben mégis az üveg mellett döntenél, akár szárított szénát is tehetsz a hordó belsejébe díszként.

2. Polc

A hordó legszélesebb átmérőjű részéből megfelelő "vastagságú" köröket kivágva remek tárolópolcot kaphatsz, mellyel akár fürdőszobában, akár más helyiségben használva eredeti hangulatú polcrendszert kaphatsz.




3. Kutyaágy

Mély tálat vágva a hordóból ideális kutyafekhelyet készíthetsz, főleg ha a hordó száját egy kicsit mélyíted, hogy házi kedvenced könnyedén ki-be járkálhasson a puha párnával kibélelt ágyába.



4. Rakodóasztal

A hordó félbevágva, fejjel lefelé is remek rakodóasztal, kertibútor vagy akár éjjeliszekrény. Használd bátran fantáziád szerint, hidd el, mindenhol jól mutat!



(Forrás és fotók: decoradvisor.net)