Jump to content

Aranyszínű ősz 1.

2014. 09. 12. 16:26

Végérvényesen itt az ősz, úgyhogy itt az idő, hogy tényleg belevágjunk az őszi dekorálásba. A meleg színek évszakában az egyik legelegánsabb megoldás az aranyszín, mely könnyen elérhető anélkül, hogy sok pénzt költenénk.

Hiszen elegendő, ha veszünk aranyszínű festékszórót, és bármit lefújunk vele, ami szembejön velünk... Na jó, persze ez nem szó szerint értendő, de nagyon sok réginek és nem túl trendinek tűnő dísztárgyat feldobhat, ha aranyosra festjük, hiszen így elegáns bájat adhatunk az otthonunknak.

Persze nem kell túlzásba vinni az arannyal való lefújást, de néhány tárgyat mindenképpen aranyozzunk be: esetleg a tükör keretét, néhány gyertyatartót, a kapsóinkat, egyéb dísztárgyakat.




Ha gyűjtünk őszi leveleket és faágakat, szintén próbálkozhatunk aranyozással, hiszen különleges hangulatot áraszt egy ilyen aranyszínű csendélet.



A visszafogott aranyozás mellett szól az is, hogy a meleg színeket így szépen lassan beköltöztethetjük az otthonunkba, később, a téli hónapok során pedig akár a karácsonyi dekoráció dísze is lehet néhány elem.

Ha eredeti vázát akarunk magunknak, fújjuk be aranyszínű festékkel a macimézes üvegeinket, és tűzzünk bele néhány virágot.



(Fotók: brit.co, shelterness.com)