Jump to content

Romantikus lányszoba

2014. 09. 07. 18:57

Ha egyedül élsz, vagy még nem vagy elég idős, hogy elköltözz a szüleidtől, de ahhoz már elég csajos vagy, hogy kreálj magadnak egy igazi romantikus lányszobát, ne habozz! Alább az elengedhetetlen kellékek.

Ha igazi lányos szobát szeretnél, elsősorban a színekkel operálj! A rózsaszín természetesen kötelező, de ne vidd túlzásba! Ne legyen túl erős és éles a szín, mert azzal giccses és közönséges hatást érsz el. Használj halvány rózsaszínt pasztellszínekkel, és semleges, úgynevezett "nude" színekkel kombinálva: azaz használj bézs, tojásfehér, halványsárga színeket.
A rószaszínt és a semleges színekhez válassz kellemes, romantikus kiegészítő színeket: például halvány lilát vagy aranyat.



Ezek a színek köszönjenek vissza szobád több pontján is: a fal, az ágytakaró, a szőnyeg és a függönyök is ilyen árnyalatúak legyenek.

Ne félj az elegáns, csillogó kiegészítőktől: egy romantikus ágytámla, egy klasszikus olvasólámpa vagy csillár, nőies fésülködőasztalka csak dobhat a hatáson!

A dekorációs elemekkel se spórolj: fodros, csillogó díszpárnák, romantikus képek a falon, és a virágmotívum mindenhol! Hagyd elől az ékszereiedet és a csillogóbb ruhadarabjaidat: egy próbababára felaggatva újabb csajos vonalat vihetsz a szobádba.

Semmiképpen ne felejtsd el a tükröket és a növényeket. Utóbbiak közül jöhet minden: cserepes virágok, élő csokrok és művirág kompozíciók.

A belül hercegnőnek érzed magad, élj is úgy, mint egy hercegnő!



(Forrás és fotók: decoradvisor.com)