Jump to content

Őszi lakberendezési trendek a H&M-ben

2014. 09. 07. 15:38

A H&M márkát eddig többnyire ruházati üzlethálózatként ismertük, mely trendi, divatos, mégis megfizethető divatot kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek. Ám kevesen tudják, hogy a H&M lakberendezési vonalon is debütált, és immáron Magyarországon is megtalálható a ruházati stílushoz hasonló dekorkínálata.

A Westendben például már válogathatunk is a H&M legfrissebb lakberendezési kollekciójából, melyre a rusztikusan kopott és romantikus jelzőket aggathatjuk.

Az őszi kollekció húzó színkombinációja a lila-fekete, mely remekül illik az évaszak színkavalkádjához, és melegséget visz otthonunkba. Sokan előszeretettel vásárolják az egyszerű, de trendi üvegpoharakat és üvegeket, melyeket számtalan célra felhasználhatunk a lakóterünkben, például dekorálására is.



Romantikus, csajos hangulatot kölcsönöznek a lila minden árnyalatában pompázó díszpárnák, melyek bármilyen ülőgarnitúrát feldobnak, és érdemes tüzetesen átnézni a minőségi művirág kínálatot is, hiszen ebben a színvilágban is találunk lakásdekorációs csokorokat, melyek megtévesztésig hasonlítanak az eredeti virágokra.



A fekete, réz, és aranyozott kiegészítőkkel elengánsabb, gótikusabb hatást kelthetünk otthonunkban, míg a halvány rózsa- és pasztellszínű lakberendezési tárgyak kifejezetten romantikus, lágy hangulatot árasztanak.

(Fotók: hm.com)