Jump to content

Neon színek

2014. 08. 19. 12:11

A neon színekkel sokan félve bánunk. Nem merünk megvenni egy rikító színű ruhadarabot vagy körömlakkot, miközben irigykedve nézzük azokat a lányokat, akik bevállalják, hogy kitűnnek a szürkeségből. Dobd fel bátran otthonodat is néhány neon színű kiegészítővel, melyeket saját magad is elkészíthetsz!

A szürke hétköznapok elől menekülj haza színes otthonodba. A neon színekben az a jó, ahogy amellett, hogy trendinek számítanak, kevés is elég belőlük ahhoz, hogy feldobjanak egy lakóteret.

Nem kell mást tenned, mint vásárolni néhány rikító színű festéket vagy festékszórót, meg néhány olcsó kiegészítőt, és máris dekorálhatsz.

1. Neon polcok
Ha unalmasnak tartod valamelyik bútorod színét, elég, ha csak bizonyos részeit fested be neon színűre. Egy egyszerű IKEA könyvesolcon plédául remekül mutatnak az élénk színek, mondjuk minden második belső oldalon.

2. Kaspók, vázák
Egyszínű, unalmas kaspóidat, vázáidat, kancsóidat feldobhatod egy neon csíkkal. Használj szigetelőszalagot azon területek lefedéséhez, melyeket az eredeti színben akarsz hagyni, a többit pedig fújd be neon festékszóróval. Egyből más színben látod a világot!


2. Neon madzag
Egy rikító színű madzaggal vagy cipőfűzővel bármilyen tárgyat feldobhatsz vagy akár új dekorelemet is kreálhatsz vele. Végy egy vékonyabb műanyag csövet, amely hajlítható. Csinálj belőle egy karikát. A karikán húzz keresztül-kasul egy neonszínű madzagot jó sűrűn, és kész is a menő új tányéralátéted.



(forrás és fotók: shelterness.com, felxandwine.com)