Jump to content

Naptárazás

2014. 08. 09. 20:21

Az mindig jó, ha a lakásban van egy nagy közös felület, ahova mndenki beírhatja a programjait, teendőket, fontos tudnivalókat, gyerekek beosztását. Az pedig még jobb, ha ez a nagy közös felület egy egyedi kis naptár, amely lakásdekorációnak sem utolsó.

Manapság naptárat készíteni a lehető legegyszerűbb dolog. Ha sok a felirandó, akkor érdemes könnyen változtatható, törölhető, nagy felületet biztosítani, ehhez pedig a legjobb a tábla vagy mágnestábla, melyre krétával vagy erre alkalmas mosható filctollal lehet írni.
Az már csak rajtunk múlik, hogy a táblát hogyan képzeljük el a falra: egyetlen nagy felületet rajzolunk újra minden hónapban, esetleg heti bontásban gondolkodunk, és a hét napjainak biztosítunk egy-egy helyet.



A mágnestábla alakja, formája és nagysága szabadon variálható.

Ha nem akarunk mágnestáblát, magunk is elkészíthetjük a kis naptárunkat: például madzagra sorban kiakasztott, egy-egy napot jelölő kis táblácskákkal, vagy éppen öntapadós színes papírokból (stickerből) elkészített havi táblázattal.

A lehetőségek száma ezen a téren is korlátlan, és ha kész, már csak annyi a dolgunk, hogy meg is töltsük jó sok családi programmal!