Jump to content

Két év után, az interneten talált rá elveszett kedvencére

2021. 06. 30. 11:39

Szívmelengető történet egy gazdi és kutyusa varázslatos újratalálkozásáról.

Egy Amerikában élő nő, Aisha Nieves 2019-ben örökbe fogadott egy mentett, alig hét hetes pitbull keverék kiskutyust, de sajnos még ugyanabban az évben a Kovunak keresztelt eb, kiszökött, mikor egy teherautó nekiment családi házuk kerítésének, áttörve azt. Aisha hiába kereste és plakátolta ki a környéken kedvence fotóját, nem akadtak a nyomára.

Kovut egy helyi állatvédő szervezet találta meg az utcán. Testét bolhák borították, szőre foltokban kihullott egy bőrbetegségtől és gyulladásban volt a szervezete. Több hetes orvosi kezelés után, a kutya teljesen felépült és új befogadó gazdikhoz került. 2021-ben azonban az új család kénytelen volt visszavinni Kovut a menhelyre anyagi gondjaik miatt.

Szinte ezzel egy időben, Aisha két évvel Kovu elvesztése után, úgy döntött, örökbe fogad egy másik kutyát, ezért felment az állatvédő szervezet honlapjára, ahol rászűrt a bull típusú otthonkereső ebekre. Ekkor látta meg Kovut a sok másik kutya mellett – írja a People.

Megláttam a fotóját és egy pillanatra elállt a lélegzetem. Tudtam, hogy ő az! Az én kiskutyám!

Aisha rögtön jelzett a menhely számára és pár napon belül mehetett is a két éve elveszett kedvencéért. A mesébe illő találkozásról videó is készült, amiről a helyi televíziós csatorna riportot készített. A felvételen látszik, hogy Kovu azonnal megismerte gazdáját és hatalmas ölelések és puszik keretében köszöntötte rég nem látott anyukáját.

 

 

(Forrás: hazesotthon.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)