Jump to content

Öröm velük a munka

2018. 04. 16. 06:00

Dékány Béláné Ditta, a STIHL hétköznapi arca megmutatja, okos gépekkel igazi kikapcsolódást jelent a ház körüli munka. (X)

Teljesítmény, biztonság, technológia, precizitás és munka iránti szenvedély. Fontos értékek, a STIHL igazi erejét azonban a gépeket használó közösség jelenti. Ezt a STIHL most be is bizonyítja, hiszen idén tavasszal rajongói közül választotta ki kampányarcait, akik minden eddiginél hitelesebben képviselhetik a márka sokszínűségét.

Dékány Béláné Ditta az első lekvárjait még egy szegedi panellakásban főzte. A visszajelzések annyira pozitívak voltak, hogy egyszer csak gondolt egyet a férjével, és hazaköltöztek Túrkevére. Azóta a saját faiskolájukat vezetik, Ditta pedig őstermelőként készíti kézműves finomságait. „Az energiaszeletet, amibe saját aszalványt teszek, azt nagyon sokan szeretik és keresik, de nagy kedvenc a füstölt, főtt fürjtojás is. A fürjtojást megfőzzük, három napig pácoljuk, majd füstöljük, és befőttesüvegben, olajban tartósítjuk.” – meséli büszkén.

A gyümölcsök szedésétől, válogatásától kezdve a magozáson át az elkészítésükig mindent saját kezűleg végez, hiszen csak így tudja garantálni a termékei minőségét. „Fóliasátorban palántákat nevelünk, rendben kell tartanunk a szántóföldeket, nagyon fontos a tavaszi metszés, az öntözés és a permetezés is, az én kedvencem azonban a fűnyírás.” – mondja. A STIHL akkus gépei széleskörű, rugalmas felhasználási lehetőségeket nyújtanak, tiszta, csendes működésüknek köszönhetően pedig a koncentrációt is segítik. „Ilyenkor kikapcsolok, és elengedem a hétköznapi gondokat” – vallja.

A STIHL akkus gépeivel a károsanyag-kibocsátás miatt sem kell aggódnia. „Szeretném, ha az emberek a környezetükre és az egészségükre is jobban odafigyelnének. Ezért készítek egészséges, tartósítószer- és cukormentes termékeket, és ezért dolgozom a STIHL környezetbarát akkus gépeivel. ” – mondja. „Én így szeretem” – teszi hozzá a rá jellemző félszeg mosollyal az arcán.

A STIHL tavaszi akciója 2018. április 1. – május 31. között, illetve a készlet erejéig tart.

Az akciós újság online lapozható verziója a http://stihlnemzedekek.hu/emagazin/ linken elérhető.

(Forrás: Szerkesztőség)