Jump to content

Egyszerű kaspó dekorációk

2015. 06. 23. 16:07

A kaspókat talán a legegyszerűbb dekorálni. Annyi de annyi jó és különleges megoldást alkalmazhatsz, melyekhez nem kell sok pénz és hozzávaló, csak egy kis kreativitás s fantázia!

- A mindenhol népszerű táblafesték a kaspóknál is remekül beválhat: csak fesd be ezzel a különleges anyaggal a kaspódat, hagyd megszáradni és máris kész az írható cserép. Fűszernövényeknél kifejezetten hasznos, hiszen krétával ráírhatod a kaspóra, hogy milyen növény van a földben és mennyit kell öntözni...

- Nem kell mindenáron kaspót használni. Gyűjtsd össze üres konzervdobozaidat, távolítsd el a címkét és fesd élénk színűre mindegyiket: máris ültethetsz!

- A kaspó festéssel való dekorálásának millió módja van. Fesd fehérre a kapsót, a karimáját pedig egy általad válaszott másik, élénk színre. Fogj egy vastag alkoholos filcet, és rajzold tele pöttyökkel a kaspót. Romantikus, csajos és tündéri megoldás!

- Az arany mindenhol trendi, nyáron is kifejezetten menő szín. Vegyél arany- bronz- vagy rézszínű festékszórót, és fújd be vele a kapsókat, cserepeket. Hihetetlenül elegáns lesz minden növényed!


(Fotó: greenkidscrafts.com)