Jump to content

Ötletek a nyári álomkerthez 2.

2015. 06. 07. 18:05

Nem fogyunk ki az ötletekből, ha arról van szó. hogy nyárra megvalósítsd álmaid kertjét!

1. Kreálj kerti vendéglőt
Nincs is jobb, mint nyáron kinn ülni a kertben ebéd idején! Tedd családod vagy vendégeid számára étterem élménnyé a közös étkezéseket: szerezz be egy hatalmas asztalt, könnyen mozgatható, az időjárás viszontagságait bíró székekkel, legyen egy gyönyörű abroszod, friss kerti virágok vázában. Ha tudod, oldd meg az árnyékolást napernyővel, vitorlavászonnal vagy lugassal, szerezz be kerti fényeket, égősort, gyertyákat, és egy kis gurulós bárasztalt, mellyel könnyedén kivihetsz mindent, ami kell.



2. Tábla a rajzoláshoz
Válassz ki egy hangulatos falat a házadon vagy garázsodon, szerelj rá egy óriási, lecsiszolt fa deszkát és kend be jópár réteg táblafestékkel. Már csak a színes kréták hiányoznak ahhoz, hogy a gyerekek az egész nyarat ott töltsék békésen rajzolgatva a szabadban.



3. Hinta a fán
Ha van gyermeked, egészen biztosan örülni fog egy fára akasztható hintának! Nem is olyan bonyolult egy hintát barkácsolni, és a legegyszerűbb modellel is egész nyáron boldogan el lehet hintázgatni! Csak arra figyelj, hogy strapabíró, erős faágra szereld fel!

(Fotók: baihusi, instractables, lowes)