Jump to content

Tanítás utáni sportolás a jobb eredményekért

2019. 04. 13. 19:00

A fiatalkori pozitív sportolási szokások kialakításában segít egy budapesti trambulinpark széleskörben elérhető új programjával. A mobiltelefonok aranykorában a tinédzserek figyelmét az egyre ingergazdagabb tevékenységekkel lehet elnyerni, amire a közösségben történő sportolás kedvező lehetőséget nyújt.

Mivel lehet lekötni a mai fiatalok és gyerekek figyelmét? A kérdés, amely sok szülő és pedagógus fejében megfordul az okostelefonok aranykorában. Ezt a problémát hivatott enyhíteni egy budapesti trambulinpark új programjával, hiszen a rendszeres testmozgás a mentális egészségre és a tanulásra is pozitív hatást gyakorol.

„Kiemelt célunk, hogy az offline időtöltés hazai nagykövetévé váljunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai Z-generáció számára az online jelenlét erősen hozzátartozik a mindennapokhoz és nagyon nehezen tudnak kiszakadni onnan. Éppen ezért biztosítjuk számukra ezt a kedvező programot, hogy egy olyan színes és adrenalindús környezetben sportolhassanak a barátaikkal, ahol az okostelefonok háttérbe szorulnak és a közös élmény dominál.” – magyarázza Borsos Péter, a Superfly Budapest ügyvezető igazgatója.

Másrészről, a fiatalkorban kialakított pozitív sportolási szokások nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az igény a későbbiekben is megmaradjon és felnőttkorban is a mindennapok szerves részét képezze. A trambulinon ugrálás egy olyan mozgásforma, amely mindenki számára könnyen elsajátítható, így gyorsan és egyszerűen élik meg a gyerekek a sikerélményt, amely csak tovább ösztönzi őket a rendszeres mozgásban. 

A szezonális lehetőség keretein belül a diákigazolvánnyal rendelkezők jogosultak a kedvezményes bérletre és minden hétköznap 1 órán keresztül ugrálhatnak a normál jegyár töredékéért. A bevezető kampány egyedi ajánlata meghatározott ideig vehető igénybe a különleges sportlehetőséget kereső fiatalok számára.

(Forrás: hazesotthon.co.hu | Kép: Superfly)