Jump to content

A különleges kiságy, amiből nincs gyerek, aki kiesne

2017. 05. 09. 17:05

A Crescent Womb névre keresztelt kiságyat egy 22 éves apuka tervezte meg, aki megelégelte, hogy sehol sem talál olyan ágyikót, amiről csemetéje nem gurul, vagy pottyan le. A férfinak köszönhetően a Crescent Womb a megoldás: mélyalvás a szülőnek, maximális védelem a babának.

A kiságy fölé eszkábálható, hálós anyagból készült, gyerek és leesés biztos – leginkább függőágyra hajazó- innovációt az hívta életre, hogy egy újdonsült apuka nem volt megelégedve a csemeték biztonságát garantáló alternatívákkal. Egyszóval, a piacon addig elérhető termékek közül egyiket sem találat elég biztonságosnak ahhoz, hogy kislányát otthagyja benne, ezért csinált egyet saját magának.

A házi készítésű esés gátló viszont hamar túlnőtt eredeti célján, és cégért kiáltott. A találmány hamar passzoló névre is talált, így lett belőle a Crescent Womb, aminek már saját weboldala is van, ahonnan lehet rendelni is.

A termék a fejlesztő szerint a legnagyobb biztonságot nyújtja, a szülők ölelő karján kívül, ami a gyermek biztonságos fejlődését és a szülő pihenését maximalizálja.

A találmányt klinikai teszteknek is alávetették, amelyek szerint a kis babák, és a koraszülöttek körében a szerkezet fokozza a fejlődést.

A kényelmesnek, és biztonságosnak tűnő alvóhely ideális választásnak ígérkezik, ha a szülő nyugodtan akar aludni, mert a Crescent Womb kialakításából fakadóan megakadályozza, hogy a gyerkőc (a legnagyobb igyekezete ellenére is) kiessen, kimásszon belőle.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: boredpanda.com)