Jump to content

Gyerekbarát fűtőtest

2015. 10. 17. 09:00

A színes, dekorációs radiátorok bármely stílusú gyerekszobába beleillenek. A modern darab azon kívül, hogy mutatós, nagyban csökkenti az energiafelhasználást, és „gyerekbiztos”. Ismerd meg a dekorációs radiátortörténelem abszolút királyát, a „Play”-t.

A Jaga cég a dekorációs radiátorok koronázatlan királya. Dekorációs fűtőtesteikkel rengeted díjat és kitüntetést nyertek el, a különleges karakterisztikával készített fűtőtesteik miatt.

A már-már alkotásnak nevezhető radiátorokból számos változat létezik, melyek mind egyedi arculattal készültek. A cég egyik ilyen terméke a „Play”, ami kifejezetten gyermekek számára készült.

A színes, vidám elemek felhasználásával, a klasszikus formaelemek átdolgozásával egy teljesen új, egyedi radiátort alkottak meg, amit hangulatos mivolta mellett környezetbarát struktúra és tartósság jellemez.

A Play különlegessége, hogy a fűtőelemek víztartalma a hagyományos radiátorok 1/10-e, ami azt jelenti, hogy 12%-kal kevesebb energiát használ fel a hagyományos radiátorokhoz képest. Gyorsan és pontosan reagál a hőmérsékletingadozásokra és egyenletes hőelosztást nyújt.

A fűtőelem hosszú élettartamú, 100%-ban újrahasznosítható, rozsdamentes, nagytisztaságú rézből és alumínium légterelő lamellákból épül fel. Használata során kevesebb széndioxiddal terheljük környezetünket.

A hőmérsékleti, energiatakarékossági, és környezetvédelmi szempontokon túl a radiátor égésvédelmi, és nem okoz kárt az elektromos berendezésekben, plusz a bútor teljes mértékben tárolható.

Az alacsonyabb hőkibocsátás miatt a levegő nem szárad ki, ugyanakkor megelőzi a nedvesség és penész keletkezését, tehát egészségessé válik a fűtés.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: jaga.hu Forrás: hazesotthon.hu/jaga.hu)