Jump to content

Menő gyerekszoba elérhető áron

2015. 06. 04. 16:06

Ha egy lakásfelújítás, házvásárlás vagy esetleg több gyerek esetén nincs már pénzed igazán drága gyerekbútorokra és dekorációra, használd a képzeleted, és oldd meg olcsón! Íme néhány jó ötlet.

1. Képek
Válogass össze gyermeked kedvenc mesehőséről, rajzfilmfigurájáról, vagy képregényhőséről jobbnál jobb fotókat, és egységes keretbe helyezve őket, akaszd fel az ágya fölé. Hidd el, jobban fogja értékelni, mint a legdrágább dizájn darabokat.

2. Babzsák fotel
Nincs is egyszerűbb és praktikusabb gyerekbútor, mint egy színes babzsákfotel. Olcsón beszerezhető, egyszerű, hihetetlenül kényelmes, és egyáltalán nem kényes. És a gyerkőcöd is imádni fog henteregni rajta!

3. Falmatrica
Ahogy nő a gyerek, úgy fog változni 2-3 évente a stílusa és a szobája is. Mivel időnként úgyis át kell rendezni majd, ne sajnáld a falat. Amíg kicsi, vásárolj vidám falmatricákat, melyekkel akár ő saját maga is díszítheti a falát.

4. Falvédő
A gyerek ágya körüli falrész előbb-utóbb úgyis tiszta kosz lesz. Vegyél vagy varrj hosszú falvédőt. Egy régebbi csíkos szőnyeg, egy puha pokróc vagy akár egy színesre festett gyékény is megteszi!

5. Festés
Ha már ígyis-úgyis festeni kell a gyerek szobáját, miért ne engednéd szabadjára a fantáziádat? Válassz többféle színt vagy mintát. Az ágya fölé fess a plafonra égboltot nappal, holddal és csillagokkal. Ha gyermeked szereti a természetet, egy egész falat beöltő fa is remek megoldás!

(Fotó: vatera.hu)