Jump to content

Inspiráció: Dizájner babaszoba elérhető áron

2015. 01. 26. 19:27

Egy kisbabát köszönteni a családban s legizgalmasabb dolog a világon! Ha még ráadásul egy álomszerűen stílusos, dizájner babaszobába vihetjük haza, még tökéletesebb az állapot! Az alábbi babaszobát Autumn Clemons lakberendezési dizájner állította össze csupa olyan darabból, melyeket elérhető áron szerezhetsz be.

A babaszoba padlója pihepuha padlószőnyeggel burkolt, mely később jól jöhet: egy gyermekpléden kényelmesen fekhet babád a földön is akár. A még puhább, bensőségesebb hangulatért a padlószőnyegre helyezz egy másik színű, kisebb szőnyeget.

A babaágy legyen biztonságos, de a legegyszerűbb: úgyis a benne lévő "csomag" a legfontosabb, aki hamar kinövi majd az ágyat. Egy sallangoktól mentes fehér ágy uniszex és bármilyen dizájnhoz jól megy.

Fontosabb, hogy kényelmes szoptató fotelt válassz magadnak, hiszen sok időt fogsz eltölteni benne ülve. Válassz mellé egy kényelmes, puha lábtartót is. Ha igazán ügyes a párod, a fotel lábait hintaszék lábra cserélve saját hintafoteled lesz, mely ringatáshoz remekül jön.

Válassz egyszerű dizájnú, természetes pelenkázó komódot, melynek lehetőleg fiókjai és egyéb tárolóhelyei is vannak. Egy kisgyermek sok használati tárggyal jár, de sikkesebb marad a babaszoba, ha ezeket el tudod rejteni.

Figyelj a megfelelő, de nem túl nyomasztó sötétítőfüggönyre, és a többrétegű világításra, mellyel szabályozhatod kisgyermeked sötétségtől való félelmének leküzdését. Legyen olvasólámpád és kis könyvespolcod a gyermekkönyveknek, melyeket újszülött korától minden este olvass fel az apróságnak.

Kevés, de hangsúlyos dizájn mindenképpen legyen a falon, valami olyasmi,ami akár a kisbaba szemét is elkötheti, és szívednek is kedves.



(Fotók: Sara Boulter Photography)