Jump to content

Jópofa falak a gyerekszobában

2014. 10. 01. 10:11

Gyermeked szobájának dekorálását nem csak a bútorokon vagy a témaválasztáson keresztül közelítheted meg, hanem akár a fal díszítésével is. Ha nem akarasz drága és új bútorokra költeni, de mégis feldobnád valamivel a gyerkőc életterét, válassz valamilyen színes, mintás festéket, tapétát vagy öntapadós matricát.

Már az is felélénkít egy gyerekszobát, ha valamilyen színes falat választasz, mely gyermeked neméhez, stílusához, preferenciáihoz illik. Ha ezt az élénk színt még feldobod valamilyen egyszerű mintával, még jobb.



De ha ennél többet akarsz, variáld a mintát (csíkok, négyzetek, egyszerűbb tapétaminták). Az is népszerű megoldás, ha az egyszínűre befestett fal egyes részlteire egész képet festesz, vagy festetsz kézműves, grafikus segítségével. Kisebb babák szobájában trendi a fa minta, nagyobbaknál a kedvenc mesefigura, vagy mesejelenet az igazán menő.



Ne aggódj, nem kell túlzásokba esni a faldekorálásnál: az is kedves megoldás, ha csak egy-két egyszerűbb mintát festesz vagy ragasztasz a falra, kék színű fal esetében például néhány halacskát, esetleg egy-két virágszálat.

Többször is írtunk arról, hogy mennyire népszerű megoldás a gyerek nevével díszíteni, mely egyedivé és különlegessé teszi a gyerekbirodalmat.



(Forrás és fotók: snuut.com, adorable-home.com, weedecor.com)