Jump to content

Tündérlakosztály

2014. 08. 30. 12:07

Minden kislánynak ugyanazok az álmai: hogy hercegnő legyen, barátnőivel elbújhasson a titkos búvóhelyre, időnként teadélutánosat játsszon, és úgy érezze magát, mint aki egy kastélyban él.

Az RHBaby&Child gyermek lakberendézi stúdió kalsszikusan elegáns, mégis játékos belső enteriőrjeiből válogattunk, hogy ötletet adjunk az olyan kislányos anyukáknak, akik ezt a hercegnői mesevilágot meg is akarják valósítani gyermekük számára.

Persze ezek a szobák méregdrágák, ám ihletadóak lehetnek, ha a hangulatot akarjuk átadni kislányunk szobájának berendezésekor.

Egy szobában felállítható indiánsátor, karácsonyfa égőkkel díszítve tökéletes lányos búvóhely.

Egy alacsony dohányzóasztal pici székekkel, és kalsszikusan elegáns kávés- vagy teáscsésze készlettel órákig lekötheti a lányokat.



Hercegnői ágyat sem nehéz saját kezűleg készíteni: sok-sok textília, egy barokkos fejtámla vagy csillár, valamint baldachinként alkalmazható átlátszó tüll, és máris meseországban érezheti magát a kishölgy!



Ha igazi királykisasszonyt szeretnénk lányunkból, ne felejtsük el elegáns tükörrel, fésülködőasztallal, pihe-puha textíliákkal ellátni szobáját, a színválasztásnál pedig törekedjünk arra, hogy ne harsány rózsaszín, hanem nőies pasztell színeket válasszunk, hiszen ezzel a kisasszony későbbi stílusát is jó irányba tudjuk befolyásolni!

(Fotó és forrás: rhbabychild.com)