Jump to content

Vissza a suliba - egy amerikai diáklány ötletei

2014. 08. 29. 16:24

Bethany Mota egy 18 éves kaliforniai lány, aki a legnagyobb Youtube sztárnak számít manapság. Divattal, sminkkel és csináld magad ötletekkel foglalkozó videós csatornája a legnépszerűbb a tinik körében, népszerűségéről mindent elmond, hogy több, mint 7 millió feliratkozója van.

Bethany minden augusztusban jelentkezik egy egy Back to school!, azaz Vissza a suliba! című sorozattal, melyben jobbnál jobb ötletekkel rukkol elő, melyek alaján minden fiatal lány feldobhatja az iskolakezdés első napjait.
Az alábbi videóban Bethany iskolai füzeteket tesz különlegessé, ceruzákat díszít, tolltartókat készít és még néhány lakberendezési ötlettel is előáll, mellyel felkészülten térhet vissza bárki a sulis hétköznapokba.

Tervei és ötletei megvalósításához persze nem árt, ha van a közelünkben egy jól felszerelt hobbibolt, mert tényleg különleges dolgokat használ a tinisztár, de ettől még remek hangulatú videói sokat segíthetnek a kreatív fiatal lányoknak! És persze az angoltudást is lehet csiszolni, amíg őt hallgatjuk! :)




(Fotó: beautyfashion.tv)