Jump to content

Vidám tanulás

2014. 08. 12. 11:24

Közeledik a sulikezdés, és retteg a gyerek, hogy vissza kell ülni az iskolapadba? Íme néhány jó kis dekorötlet, melyektől nem biztos, hogy várni fogja a szeptembert, de legalább jobb kedvvel készülhet a tanévre!

1. Rusztikus ceruzatartó

Egy fatörzs darab kell csak ehhez az eredeti ceruzatartóhoz, melybe ceruza-vastagnyi lyukakat kell fúrni. No, meg néhány színes ceruzát tenni és máris színesebbek a szürke iskolai hétköznapok!

2. Saját tornazsák

Ha ügyeskezű varróanyuka vagy, kreálj gyermekednek egy eredeti tornazsákot. Válassz jó minőségű, könnyen tisztítható, de legfőképpen különleges mintájú anyagot és színes madzagot, hogy az iskolásod még az öltözőben is kitűnjön a többiek közül!


3. Eredeti bekötés

Azért valljuk be őszintén, egy kockás matekfüzet és egy hetedikes biológia tankönyv elég lehangoló tud lenni a gyerek számára. Légy eredeti a könyvek és a füzetek bekötésénél! Válassz élénk, különleges mintájú papírokat, és ereszd el a fantáziád! Díszíts, ragassz, dekorálj, és persze vondd bele gyermekedet is a mókába. Ugye hogy emlékszel rá, te is szívesebben nyitottad ki a legszebb papírral bekötött könyveket?

(Fotók: enpundit.com, celebrations.com, mouthsofmums.com)