Jump to content

Névre szóló szeretet

2014. 07. 28. 18:51

Nagyon népszerű lett mostanában az édesanyák körében, hogy újszülöttjük, kisgyermekük ágya felé a kicsi nevére utaló, személyre szóló díszitést készítenek. Ezek közül mutatunk meg könnyen elkészíthető névjegyet, hátha ötletet adunk egy-egy kreatív anyukának!

Szerezzünk egy girbegurba ágat a kertből, majd alkossuk meg gyermekünk nevének betűit kemény kartonpapírból, tetszőleges díszítéssel. Fogjunk rövid madzag darabokat, és kössük fel az ágra a betűket.



Egy varrható felületre gombokból rakjuk ki a kicsi nevének kezdőbetűjét (türelmes és/vagy sok szabadidővel rendelkezők akár az egész nevet!), varrjuk szorosan egymás mellé a gombokat és kész is az egyedi névdísz!



Hobbiboltban vegyük meg a fabetűket, majd nemes egyszerűséggel tekerjük be színes fonalakkal a különleges hatás érdekében.



Jó ötlet fiús anyukáknak: egy nagyobb képkeretbe ragasztva fekete és fehér kartonapírból formázzunk gyermekünk nevének kezdőbetűjére emlékeztető versenyautó-pályát, melyre felragaszthatunk akár néhány match-boxot is.



Ha nincs idők varrni és ragasztani, csak szerezzük be a betűket, ragasszunk a betűk tetejére és hátuljára masniszalagokat és aggassuk fel az ágy fölé!