Jump to content

Most bárki a Sikoly házban töltheti az éjszakát

2021. 12. 20. 11:15

Kiadó Stu Macher háza, ami az 1996-os Sikoly című thrillerben borzolta a horrorrajongók kedélyeit, mindössze öt dollárért, ami három teljes éjszakát foglal magába – írja a New York Post.

A szerencséseknek, összesen négy vendégnek, igazi „Sikoly” élményben lesz része. Az oldal hirdetése szerint, remélhetőleg mindenki épségben túléli az iszonytató éjszakákat, ugyanis a horrorfilm gyilkosát, Ghostface-t is becsempészik a házba.

A vendégeket David Arquette köszönti majd egy videóüzenetben, aki Dewey helyettes szerepét játszotta a filmben. Az Airbnb-ként meghirdetett ingatlan szövegében azt írják, hogy a teljes élmény érdekében, a ház ajtóin késnyomok lesznek, valamit berendezik a horror alapján a garázst is, ahol a Rose McGowan által alakított Tatum Riley-t megölik.

Bár a Sikolyban csak fiktív gyilkosságok történtek, az ingatlan múltjában két haláleset is szerepel. Az eredeti tulajdonosok, a házaspár Jack és Carolyn MacPhail 1991-ben, nem sokkal a ház építése után hunytak el 59 éves korukban.

A 2,8 millió dolláros házba, a Sikoly 25. évfordulójára beszereltek egy hatalmas Ghostface-t ábrázoló ólomüveg ablakot is, így ez az első dolog, ami a birtokra betérő vendégeket fogadja.

Magában az épületben egy hatalmas előszoba, négy hálószoba, négy fürdőszoba, egy könyvtár és három kandallós nappali is várja a félelemre szomjazó látogatókat.

A szerencsés rajongók, akik a házban tölthetnek három éjszakát, emléktárgyakat is hazavihetnek magukkal. A szuvenírek között szerepel egy díszdobozos Sikoly DVD-csomag, emlékpóló és a 2022-ben debütáló Sikoly remake poszterét, amiben állítólag az eredeti színészgárda három tagja, Neve Campbell, Courteney Cox és David Arquette is szerepel majd.

 

(Forrás: hazesotthon.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)