Jump to content

Rihanna új házától levegőt is elfelejtünk venni

2021. 04. 09. 13:38

4,2 milliárdot volt hajlandó kiadni ezért a palotáért.

Rihanna talált magának egy új otthont, ahová bárki szívesen elvonulna a világ elől, ugyanis fel van szerelve minden luxussal, amit csak el tudunk képzelni. A Dirt beszámolója szerint az énekesnő 13,8 millió dollárt fizetett a Beverly Hills-i villáért, ami 4,2 milliárd forintnak felel meg.

Az 1930-as években épült ház eredetileg Mary Sheldon tulajdona volt, aki a Jeannie, a háziszellem című sorozat alkotójának lánya. 2016-ban Sheldon eladta az ingatlant Daniel Starr befektetőnek, aki milliókat költött rá, hogy lebontsa, majd újjáépítse a házat.

A 76000 négyzetméteres kastélyhoz jár egy szabadtéri központi udvar, tűzrakóhellyel, jakuzzival és medencével, mely a nem kívánatos pillantásoktól teljesen védett. A belső terek kialakítása és berendezése, olyan exkluzív luxus, amit képeken is csak tátott szájjal lehet végignézni.

Az utcában egyébként olyan szomszédok laknak, mint Madonna és Paul McCartney-nek is van itt egy háza. Rihannának nem mellesleg van négy másik elképesztő otthona: egy ház a Hollywood Hillsen, egy nyaraló Barbadoson, és egy lakás Los Angelesben, mely egyébként a hadiszállása is. A Century City városrészben található ingatlan az előkelő “The Century” felhőkarcolóban található.

(Forrás: hazesotthon.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)